jueves, diciembre 28, 2017

Joan Manuel Serrat cedeix «Mediterráneo» com a himne nacional de Tabàrnia, la innocentada d'Enderrock.cat


Joan Manuel Serrat cedeix «Mediterráneo» com a himne nacional de Tabàrnia, la innocentada d'Enderrock.cat

Amb aquesta falsa notícia el web d'Enderrock s'ha sumat al dia dels Sants Innocents

Enderrock | 28/12/2017 a les 07:00h

El 28 de desembre és una data en què predominen la broma i la picaresca. Al web d'Enderrock ens hi hem volgut sumar anunciant que la mítica cançó de Joan Manuel Serrat "Mediterráneo" seria el nou himne de la imaginària comunitat de Tabàrnia, article que hem acompanyat amb falses declaracions del músic. A continuació, reproduïm la falsa notícia amb què Enderrock.cat ha celebrat el dia dels Sants Innocents:

La darrera ocurrència de l'unionisme espanyol ha trobat els primers adeptes en el món de la música. Joan Manuel Serrat ha avançat en exclusiva a Enderrock.cat que cedirà una de les seves cançons més emblemàtiques, "Mediterráneo", com a futur himne nacional de la regió de Tabàrnia.

Fa només dos dies, l'entitat Barcelona is not Catalonia va promoure la creació d'una nova comunitat autònoma catalana en mans del bloc constitucionalista. Es tracta de Tabàrnia, un neologisme format a partir dels noms de Tarragona i Barcelona, capitals dels territoris on més força tenen Ciutadans, PSC i PP. 

Aquests darrers mesos el cantautor del Poble-sec ha estat viatjant per l'Amèrica Llatina, però en ser cridat a les urnes ha tornat a casa. Aprofitant la seva estada a Barcelona, el músic va reunir-se amb les forces constitucionalistes i va oferir la seva música per la causa. Després del resultat del 21D i amb el sorgiment de la idea de Tabàrnia, Serrat ha trobat el motiu perfecte per fer la seva aportació en favor de la unitat de l'Estat espanyol.

"Em sembla que 'Mediterráneo' lliga molt bé amb el concepte de Tabàrnia. Quan vaig escriure la cançó ho vaig fer pensant en la meva terra, però ja em sembla bé desfer-nos de la Girona empordanesa on hi bufa vent i de les comarques interiors de Lleida, on hi fa molt fred i boira", ha explicat en una trucada telefònica a Enderrock.cat.

Qui serà la veu de Tabàrnia?
Les converses es troben en una fase inicial i no s'ha formalitzat el contracte per cedir els drets de la cançó. Tot i que encara és d'hora per conèixer l'artista que posarà veu al clàssic de Serrat, el barceloní s'ha mostrat obert a rebre propostes o, fins i tot, a enregistrar-la de nou ell mateix: "A mi em faria molta il·lusió, com a mínim aquesta part de l'Estat espanyol sí que tindrà un himne amb lletra", ha dit. 



http://www.enderrock.cat/noticia/16138/joan/manuel/serrat/cedeix/mediterraneo/himne/nacional/tabarnia?utm_source=Facebook&utm_medium=social

No hay comentarios.: