viernes, julio 24, 2015

Joan Manuel Serrat, mig segle a primera fila - Pineda

Joan Manuel Serrat, mig segle a primera fila

24 de jul de 2015


Joan Manuel Serrat ha presentat aquest dijous a la nit la seva ‘Antología desordenada‘ en el marc del Festival Arts d’Estiu Costa Barcelona, que se celebra a Pineda de Mar, amb una impecable organització i amb la simpatia i professionalitat de l’equip de voluntaris. El cantant català està fent una gira mundial per celebrar els seus cinquanta anys de carrera a través d’un recull de cançons de diferents èpoques.
Es difícil parlar d’un artista que porta mig segle a primera fila dalt dels escenaris. Per a ell ha estat difícil fer una selecció de entre 600 cançons pel darrer disc. I també fer una tria pels concerts, perquè totes les cançons han estat puntal de la seva carrera.


L'actuació a Pineda | Foto: Vicens Tomàs


Però, esculli el que esculli, sempre obtindrà un bon resultat. La clau és com ho viu cada persona. En Serrat té una manera de fer que el fa únic i irrepetible. Ha integrat al seu treball una visió personal dels episodis de la vida.


Ha retratat i retrata històries, pensaments i persones del nostre entorn, explicant relats de la vida de manera, senzilla i propera que ens han fet sentir protagonistes; aconseguint que aquests retalls de vida entranyable els guardessis com a tresors amb les seves cançons.


El públic entusiasmat ha escoltat i aplaudit amb emoció i energia. Hem pogut apreciar la seva cara agradable, simpàtica, bromista i la seva postura social i solidària que agraïm i compartim. Algú cridava ‘nano‘ i és cert que en té la essència, però també té l’essència de ‘senyor’ que fa anys que es passeja pels escenaris, admirat i respectat.


I per acabar, tots junts cantant “Paraules d’amor”, ‘la cirereta del pastís?’. Personalment crec que en Serrat té una pastisseria sencera plena de pastissos amb moltes cireres.
Gràcies, Joan Manuel, per acompanyar-nos en el viatge de la nostra vida.
Text: Carme Beltran Boix | Fotos: Vicens Tomàs



http://diarimaresme.com/2015/joan-manuel-serrat-mig-segle-a-primera-fila/

No hay comentarios.: