martes, mayo 05, 2015

Serrat repassa a Andorra mig segle de vida sobre els escenarisSerrat repassa a Andorra mig segle de vida sobre els escenaris


Joan Manuel Serrat ha clos aquest dimarts a la nit la 21a Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella MoraBanc

ANA / G.LL.T. Andorra la Vella ACTUALITZADA EL 05/05/2015 22:15


Joan Manuel Serrat ha estat l'encarregat de cloure la 21a Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella MoraBanc. Ho ha fet aquest dimarts a la nit amb un concert que ha omplert el Centre de Congressos de la capital -les entrades es van esgotar fa dies- i en el qual el músic del Poble Sec ha repassat alguns dels temes més rellevants de la seva carrera artística.

El recital d'aquest dimarts forma part de la gira que Serrat va iniciar el mes de febrer a l'Amèrcia Llatina, per tal de commemorar els seus 50 anys sobre els escenaris, i que ha estat precedida per la publicació de l'àlbum "Antologia desordenada", on repassa mig centenar de temes molt especials de la seva trajectòria. El d'Andorra, de fet, ha estat el primer concert del cantautor català a Europa en el marc d'aquesta gira.

La 21a Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella MoraBanc va començar a principis de gener amb el concert del violinista Joshua Bell i l'Academy St Martins in the Fields. El 31 de gener va ser el torn de Vicente Amigo, que va homenatjar el seu amic i "compadre" Paco de Lucía, amb el concert "In memoriam Paco de Lucía". La tercera proposta va ser la de la pianista veneçolana Gabriela Montero, el 21 de febrer, i un mes després va arribar l'espectacle de dansa, que va anar a càrrec de la Compañía Nacional de Danza, dirigida per José Carlos Martínez.

http://www.ara.ad/cultura/Serrat-comparteix-mig_0_1351665130.html?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=ara

No hay comentarios.: